Een prachtige zaak om heerlijk te winkelen met een
ruim aanbod aan onderhoudsproducten en lederwaren.

Een onmisbare locatie tijdens het shoppen

In onze winkel aan de Huizerweg vindt U een groot aanbod aan diverse onderhoudsartikelen en lederwaren, kortom, een goede plek om te winkelen. Niet alleen voor uw broodnodige onderhoudsartikelen kunt U bij ons terecht, maar wij hebben ook een groot aanbod aan cadeau artikelen. Van luxe schoenpoetskisten tot ge-automatiseerde schoenpoetsborstels. Bij ons kunt U uw hart ophalen tijdens het winkelen.

 

Naast onderhoudsartikelen, biedt onze winkel ook een ruim assortiment aan van luxe lederen ceintuurs. Deze ceintuurs zijn gemaakt van de beste huiden die zorgen voor de mooiste ceinturen en de beste duurzaamheid. Wanneer U ze bij ons aanschaft maken wij deze ceintuurs perfect voor U op maat zonder er onnodig veel gaten in te schieten, zodat uw riem precies gedragen kan worden, zoals de maker het bedoeld heeft.

 

Ook kunt U bij ons langskomen met uw ceintuur als U verandert bent in uw maat en U deze wilt laten inkorten, of een extra gaatje nodig heeft zodat de ceintuur iets losser zit.

 

Naast lederwaren vindt U de meest recente schoenencollecties in onze winkel van topmerken zoals Magnanni, van Bommel, Greve en meer. Maar U kunt ook uw eigen schoen samenstellen, met behulp van het Ambiorix Personal Pair Systeem.

De mooiste schoenen van topmerken, uit de nieuwste collecties.
De mooiste schoenen van topmerken, uit de nieuwste collecties.

 

Wanneer U uw schoenen bij ons aanschaft bent U verzekerd van vakkundige begeleiding tijdens uw keuze door een erkend en gediplomeerde orthopedisch schoenmaker. Daardoor kunt U met een gerust hart uw aankoop doen zodat U weet dat de schoenen die U bij ons koopt uitermate geschikt zijn voor uw voeten. Daarnaast kunt U bij ons rekenen op de beste service wanneer het gaat om uw nieuwe schoenen.

 

Heeft u vragen?

Graag zien wij u in onze winkel verschijnen te Bussum, voor vragen kunt u ons bereiken op: 035 - 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl