United Wardrobe schoenen kopen? Perfect voor koopjesjagers!

 

Voor wie het nog niet kent, er is een nieuwe trend in de wereld, en nieuwssites als de NOS en De Volkskrant schrijven erover. Het gaat over United Wardrobe. United Wardrobe is een platform waar de gebruikers hun tweedehands kleding aan elkaar te koop aanbieden. Toegegeven is het ene product in een iets betere staat dan het andere product, maar over het algemeen kunnen koopjesjagers hier hun hart op.

Schoenen zijn goed op te knappen

Waarom schrijft een bedrijf als Shoe Professionals hier een blog over? Nou, wij willen vertellen dat jullie hier je voordeel van kunnen doen, veelal worden schoenen hier verkocht voor een prijs die niet in de buurt komt van de echte waarde. Zie jij jouw perfecte paar Jimmy Choos of Louboutins? Of juist een mooi paar Van Bommels of Magnannis? Zijn ze niet in perfecte staat? Bedenk dan dat je ze altijd kan laten repareren bij een goede schoenmaker. Een hielvoering hier, en een goede poetsbeurt hier, zo zorg jij er voor dat je prachtige schoenen hebt een voor lage prijs!

En wat als je ze wilt verkopen?

Heb jij mooie merkschoenen die je misschien wilt verkopen via United Wardrobe? Misschien is het een idee om ze eerst net te laten maken door ons! Zo kan een mooie bijgekleurde zool al snel tientallen euro's opleveren!