99 jaar ervaring

Ambachtelijk vakwerk

100% kwaliteitsgarantie

Uw trouwjurk is een prachtige herinnering die u wilt laten voortleven, dus waarom laat u deze niet stomen bij Shoeprofessionals in Bussum? Niet alleen doet uw trouwjurk u denken aan de prachtige bruiloft die u had met uw geliefde, het is ook een waardevolle aankoop geweest. Als u deze mooi wilt bewaren, doet u er goed aan om uw trouwjurk professioneel te laten stomen bij stomerij Shoeprofessionals in Bussum. Zo weet u zeker dat uw jurk zo mooi blijft als toen u deze droeg.

Vakkundig en professioneel uw trouwjurk laten stomen in Bussum

Een gespecialiseerde reiniging van de kleding die u droeg op de mooiste dag van uw leven. Daar bent u van verzekerd als u uw trouwjurk of maatpak laat stomen bij Shoeprofessionals in Bussum. Zelf wassen is doorgaans geen optie, omdat de delicate stoffen van uw trouwjurk niet bestand zijn tegen de ruwe manier van wassen die een wasmachine met zich meebrengt. U brengt uw kleding wanneer u wilt en haalt het na enkele werkdagen weer op. Uw trouwjurk ziet er weer uit als nieuw! Uiteraard stomen wij ook graag uw trouwkostuum.

Kom langs in de zaak of neem contact met ons op

Heeft u schoenen of pumps die aan reparatie toe zijn? Misschien ook van uw bruiloft? Breng deze bij ons langs, dan zorgen wij voor een vakkundige reparatie. Heeft u vragen? U bereikt ons eenvoudig op 035 – 69 35 450 voor meer informatie.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl