99 jaar ervaring

Ambachtelijk vakwerk

100% kwaliteitsgarantie

Maak gebruik van onze strijkservice actie in Bussum om uw overhemden prachtig schoon en op een hanger in huis te hebben. Vindt u het wassen en strijken van uw mooie overhemden een moeilijke en tijdrovende klus? Voor €6,00 wast Shoeprofessionals vakkundig, waarna deze netjes worden gestreken en aan een hanger worden gehangen. U haalt ze op kunt ze meteen dragen.

Bespaar tijd en moeite dankzij de strijkservice voor uw overhemden in Bussum

Onze actie neemt zowel tijd als moeite uit handen, omdat wij weten hoe tijdrovend en moeilijk het is om overhemden op een correcte manier te wassen en te strijken. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, want met slechts €6,00 voor drie overhemden is dit de meest goedkope oplossing. Waarom zou u het zelf nog doen? Kies voor onze strijkservice bij onze stomerij in Bussum en u houdt zeeën van tijd over voor leukere zaken.

Ook voor stomen en reparaties

Heeft u kleding die gestoomd of gerepareerd moet worden of schoenen die vervanging van onderdelen nodig hebben? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar. U brengt al uw kleding, wasgoed, schoenen en schaatsen naar ons toe en wij zorgen voor de rest. Heeft u vragen over de strijkservice of heeft u andere vragen over onze stomerij in Bussum? Bel voor meer informatie naar 035 – 69 35 450.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl