Dé stomerij in Bussum voor al uw favoriete
kleding en textiel, en met de beste zorg gereinigd.

035 - 69 354 50

Neem contact op via bovenstaand telefoonnummer, of klik op het icoontje

Tevens zijn wij per mail bereikbaar via onderstaand contactformulier

★ Kwaliteit

★ Snelheid

★ Topservice

Dé stomerij in Bussum

Wilt u uw kleding laten stomen in Bussum? Zoek dan niet verder. Al jaren zit het stomerij servicepunt van Gooische Textielverwenners in onze winkel. Met uiterst grote zorg voor uw kleding worden bij ons uw artikelen gereinigd.

Laat verschillende soorten kleding stomen in Bussum

U kunt bij ons terecht voor al uw herenkleding, of het nou gaat om zakelijke kostuums, overhemden, stropdassen of pochetten, ook voor smokings, trouwkostuums en rokkostuums bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij elke maand mooie acties voor u klaarstaan. Zoals deze maand:

 

Overhemdenservice, je overhemden gewassen, gestreken en op een hanger terug!

Elke maand een nieuwe aanbieding, zo blijven wij de voordelige stomerij in Bussum!

Trouwkleding stomen

Ook voor uw trouwkleding bent u bij onze stomerij in Bussum aan het juiste adres voor de meest gespecialiseerde reiniging van uw kleding. U bent er dan altijd zeker van dat de kleding die u droeg op de mooiste dag van uw leven weer schoon is. Uw trouwkleding wordt gereinigd met speciale machines die alleen voor bruidskleding gebruikt wordt. De reiniging gebeurt zeer effectief en met zorg voor uw kleding én het klimaat.

Wasgoed

Naast het stomen van kleding kunt u bij de Gooische Textielverwenners ook terecht voor al uw wasgoed. Hierbij kunt u denken aan beddengoed en tafeltextiel, maar u kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van vloerkleden en bedrijfstextiel zoals koksjassen of sloven.

Shoeprofessionals Boerhout de Weert is de stomerij in bussum

Stomerij én kledingreparatie

Zitten er gaten in uw kleding, of is de zoom van uw broekspijp kapot? Dit zijn enkele voorbeelden van kledingreparaties die wij graag voor u uitvoeren. Ook repareren we uw schoenen. Bij onze stomerij in Bussum kunt u terecht voor dit soort reparaties. Vaak hangt uw kleding binnen 5 werkdagen alweer gerepareerd én gereinigd voor u klaar in onze rekken. Graag zien wij u in onze winkel te Bussum verschijnen, voor vragen kunt u ons bereiken op 035 – 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl