Dé stomerij in Bussum voor al uw favoriete
kleding en textiel, en met de beste zorg gereinigd.

035 - 69 354 50

Neem contact op via bovenstaand telefoonnummer, of klik op het icoontje

Tevens zijn wij per mail bereikbaar via onderstaand contactformulier

Perfecte reiniging door professionals.
Mileuvriendelijk
Overhemdenservice

Al jaren zit het stomerij servicepunt van Gooische Textielverwenners in de fraaie winkel van Schoenmakerij Boerhout/de Weert. Waar meneer De Weert uw schoenen met de groots mogelijke zorg repareert, daar reinigen wij uw stoom- en wasgoed met diezelfde zorgvuldigheid.

 

U kunt bij ons terecht voor al uw herenkleding, of het nou gaat om zakelijke kostuums, overhemden, stropdassen of pochetten, ook voor smokings, trouwkostuums en rokkostuums bent U bij ons aan het juiste adres.

 

Ook voor uw trouwkleding kunt U bij ons terecht voor de meest gespecialiseerde reiniging van uw kleding, zodat U er zeker van bent dat de kleding die U droeg op uw mooiste dag van uw leven, weer zal stralen zoals die dag.

Uw trouwkleding wordt gereinigd met speciale machines die alleen voor bruidskleding gebruikt wordt. De reiniging gebeurt zeer effectief en met zorg voor uw kleding én het klimaat.

Naast het stomen van kleding kunt U bij de Gooische Textielverwenners ook terecht voor al uw wasgoed. Hierbij kunt U denken aan beddengoed en tafeltextiel, maar U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van vloerkleden en bedrijfstextiel zoals koksjassen of sloven. 

Heeft u vragen?

Graag zien wij u in onze winkel verschijnen te Bussum, voor vragen kunt u ons bereiken op: 035 - 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

*Deze velden zijn verplicht

Contact:

Huizerweg 116
1402AJ Bussum
T: 035 - 69 35 450
E: info@shoeprofessionals.nl