Dé stomerij in Bussum voor al uw favoriete
kleding en textiel, en met de beste zorg gereinigd.

035 - 69 354 50

Neem contact op via bovenstaand telefoonnummer, of klik op het icoontje

Tevens zijn wij per mail bereikbaar via onderstaand contactformulier

Perfecte reiniging door professionals.
Mileuvriendelijk
Overhemdenservice

Dé stomerij in Bussum

Wanneer u een stomerij in Bussum zoekt, dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Al jaren zit het stomerij servicepunt van Gooische Textielverwenners in onze winkel. Met uiterst grote zorg voor jouw kleding worden bij ons jouw artikelen gereinigd. 

 

Je kunt bij ons terecht voor al uw herenkleding, of het nou gaat om zakelijke kostuums, overhemden, stropdassen of pochetten, ook voor smokings, trouwkostuums en rokkostuums ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Trouwkleding stomen 

Ook voor uw trouwkleding ben je bij onze stomerij in Bussum aan het juiste adres voor de meest gespecialiseerde reiniging van uw kleding. Je bent er dan altijd zeker van dat de kleding die je droeg op de mooiste dag van je leven.

 

Je trouwkleding wordt gereinigd met speciale machines die alleen voor bruidskleding gebruikt wordt. De reiniging gebeurt zeer effectief en met zorg voor je kleding én het klimaat.

 

Naast het stomen van kleding kan je bij de Gooische Textielverwenners ook terecht voor al je wasgoed. Hierbij kan je denken aan beddengoed en tafeltextiel, maar je kan ook bij ons terecht voor het reinigen van vloerkleden en bedrijfstextiel zoals koksjassen of sloven

 

Stomerij én Kledingreparatie

Zitten er gaten in jouw kleding, of is de zoom van je broekspijp kapot? Dit zijn enkele voorbeelden van kledingreparaties die wij graag voor je uitvoeren. Bij onze stomerij in Bussum kan je terecht voor dit soort reparaties. Vaak hang jouw kleding binnen 5 werkdagen alweer gerepareerd én gereinigd voor je klaar in onze rekken.

Shoeprofessionals Boerhout de Weert is de stomerij in bussum

Heeft u vragen?

Graag zien wij u in onze winkel verschijnen te Bussum, voor vragen kunt u ons bereiken op: 035 - 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

*Deze velden zijn verplicht

Contact:

Huizerweg 116
1402AJ Bussum
T: 035 - 69 35 450
E: info@shoeprofessionals.nl