99 jaar ervaring

Ambachtelijk vakwerk

100% kwaliteitsgarantie

Als u zoekt naar een professionele stomerij in de buurt van Laren, brengt u het best uw kleding en wasgoed naar Shoeprofessionals in Bussum. Hier wordt uw kleding vakkundig gereinigd, zodat het weer straalt en eruitziet als nieuw. Wij gaan professioneel en persoonlijk te werk en zetten altijd net die extra stap.

Een professionele stomerij in de buurt van Laren voor al uw kleding en wasgoed

U wilt dat uw maatpak er weer uitziet als nieuw, zonder vlekken of verkleuringen. Of wilt u dat uw gordijnen weer prachtig wit zijn, zonder nare geurtjes van eten of sigarettenrook erin? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat alles op het gebied van stomen en wasgoed wordt waargemaakt. Zijn sommige kledingstukken kapot? Schakel onze stomerij in Bussum, nabij Laren, in voor de reparatie. Binnen vijf werkdagen hangt uw kleding gerepareerd en gereinigd voor u klaar in onze rekken.

Meer dan alleen een stomerij

Heeft u schoenen of pumps die een reparatie nodig hebben, bent u op zoek naar maatschoenen of wilt u schaatsen kopen of uw huidige laten onderhouden? Onze zaak in de buurt van Laren is meer dan slechts een stomerij. Wij zien u dan ook graag verschijnen voor een van bovenstaande diensten. Bel voor meer informatie naar 035 – 69 35 450.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl