Snelle sleutelservice in Bussum,
klaar terwijl U wacht.

 

Home > Sleutels en Graveerwerk > Sleutelservice

Snelle sleutelservice

U kunt bij ons niet alleen voor Graveerwerk terecht, maar ook voor al uw sleutelservice in Bussum. Wij bieden snelle sleutelservice, vaak maken wij ze klaar terwijl u wacht. Wij kunnen uw huis-, poort- en fietssleutels kopiëren. Ook hiermee staat ons personeel voor u klaar. Onze sleutels zijn van duurzaam metaal gemaakt wat het sterker maakt tegen slijtage en breken. Onze nieuwste machine is gemaakt voor nauwkeurigheid en daarom vertrekt u altijd met een 100% niet goed geld terug garantie.

Wij maken sleutels voor huizen, portieken, pin sloten en fietssloten, maar ook voor poorten hebben wij sleutels.

Huissleutels kopiëren

Wij kopiëren huissleutels van alle merken. Heeft uw sleutel een veiligheidscertificaat? Dan dient u deze mee te nemen, zo kunnen wij voor u een nieuwe sleutel bestellen, direct bij de fabrikant.

Fietssleutel kopiëren

Wij kopiëren ook de sleutels van uw fietsslot. Wij hebben sleutels op voorraad van alle topmerk fabrikanten, dus bij ons slaagt u altijd!

Sleutels van appartementencomplex

Woont u in een appartementencomplex? Dan heeft u zeer waarschijnlijk een gedeelde ingang met uw medebewoners. De deur van deze ingang heeft vaak een slot met veiligheidscilinder, waar een certificaat bij nodig is om een sleutel te kunnen kopiëren. Zorg er voor dat u deze opvraagt bij uw contactpersoon, en dan regelen wij de rest.

Dé sleutelmaker in Bussum en de rest van 't Gooi!

Door onze uitstekende service, snelheid en klantvriendelijkheid zijn wij een van de meestbezochte sleutelmakers van het Gooi! Naast de doorsnee huissleutels, kunnen wij ook veiligheidssleutels voor u bestellen. Deze kunt u bij ons aanvragen op vertoon van het bijbehorende certificaat. Maar ook voor sleutelhangers, ringen, labels en andere toebehoren kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen?

Graag zien wij u in onze winkel verschijnen te Bussum, voor vragen kunt u ons bereiken op: 035 - 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl