De schoenmaker bezorgt bij u aan huis!

Door de vernieuwde en strenge lockdown en de besmettingen in het land begrijpen we als u liever niet het huis uit wil. Daarom gaan wij van de schoenmakerij nu ook de reparatieservice aan huis aanbieden. Dit betekent dat u thuis met ons contact opneemt via deze link (mobiel) of via 0649853943.

stomerij-wasserij-schoenmakerij-haal-en-breng-service

Wat zijn de voordelen van reparatie haal- en brengservice?

De voordelen van haal- en brengservice is dat u de deur niet uit hoeft. Zo heeft u alle tijd voor uw werk thuis en kunt u onbezorgd genieten van uw dag. Wij komen bij u aan de deur op 1,5 meter afstand en dan kunt u ons vertellen wat u precies gedaan wil hebben. Aan de deur krijgt u gelijk een prijsopgaaf en zo weet u precies waar u aan toe bent. De kwaliteit en service van onze stomerij en schoenmakerij, maar dan tot aan uw drempel.

Waar bezorgen wij schoenen?

Wij bezorgen de schoenen in en rond Het Gooi. Natuurlijk bezorgen wij in Bussum, maar ook in Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum en alles wat daar tussen ligt. Kortom, ruim honderdduizend mensen voorzien wij van prachtig gerepareerde schoenen, de meest frisse kleding en bedlinnen en ook na de feestdagen zullen de tafellakens weer blinken als nooit tevoren!

 

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 035-6935459, of een Whatsapp-bericht te sturen naar 06-49853943.