Top onderhoudsproducten
Voor uzelf, of perfect als cadeau

Bij Schoenmaker Boerhout/De Weert hebben wij een ruim kleur assortiment aan schoenpoets, voor elk paar hebben wij een kleur die matcht. Neem uw schoenen mee naar de winkel, en dan kunt u perfect passende uitzoeken uit ons assortiment schoenpoets.

De perfecte schoenpoets vinden in de buurt van Bussum.

Tijdens onze uitstekende reparatieservice poetsen wij met professionele producten uw schoenen weer tot ze blinken als nieuw. Heeft u een tijdloos paar schoenen van Van Bommel of een comfortabel paar Crockett & Jones? Wij laten ze weer blinken. De schoenpoets die wij gebruiken, kunt u gewoon vinden in onze winkel. Zo kunt u uw schoenen ook zelf onderhouden als een 'shoe professional'.

Schoenpoets, in een cadeauverpakking of in een luxe schoenpoetskist.

De feestdagen komen er ook weer aan, en wat is er leuker dan top-kwaliteit schoenpoets cadeau te geven in een mooie cadeauverpakking? Of wilt u schoenpoets hebben voor eigen gebruik thuis, en dan kunt u het opbergen in een luxe schoenpoetskist, de kist komt rijk gevuld met de beste onderhoudsproducten. U kunt ons, indien u hierover vragen heeft, bellen via het nummer: 035 - 69 35 450. Of bent u al overtuigd? Kom dan langs bij ons in de winkel, neem uw schoen mee, en dan zoeken wij de perfect matchende poets voor u uit. De zaak is geopend van maandag tussen 12:00 uur en 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:30 uur tot 13:00 uur. Gaat u voor en uitmuntende schoenreparatie in Bussum?

 

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl