99 jaar ervaring

Ambachtelijk vakwerk

100% kwaliteitsgarantie

U zoekt een zaak waar uw schoenreparatie op een professionele manier wordt uitgevoerd nabij Eemnes? Een zaak waar alleen op een ambachtelijke en fabrieksoriginele wijze wordt gewerkt? Bij Schoenmaker Boerhout/De Weert repareren wij uw schoenen uitsluitend aan de hand van deze werkwijzen en bieden wij u een uitmuntende service.

Een schoenreparatie op ambachtelijke en fabrieksoriginele wijze nabij Eemnes

Door onze uitstekende reparatieservice kunnen wij diverse schoenen van de allerbeste merken voor u repareren. Heeft u een tijdloos paar schoenen van Van Bommel of een comfortabel paar van Timberland die een schoenreparatie kunnen gebruiken nabij Eemnes? Dan helpen wij u hier graag mee verder. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van golfschoenen en paardrijdlaarzen. Hierdoor staat u binnen de kortste keren weer in uw geliefde paar schoenen op de golfbaan of manege!

Laat uw schoenen eenvoudig en snel repareren

Wij kijken ernaar uit om uw paar schoenen met liefde en aandacht te repareren. U kunt ons, indien u hierover vragen heeft, bellen via het nummer: 035 - 69 35 450. Bent u tevreden met uw schoenen en wenst u graag eens een exclusief paar maatschoenen aan te meten? Daar helpen wij u daar graag mee verder bij Schoenmaker Boerhout/De Weert. De zaak is geopend van maandag tussen 12:00 uur en 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:30 uur tot 13:00 uur. Gaat u voor en uitmuntende schoenreparatie nabij Eemnes?

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl