Schoen surprise maken

Surprise!
Een leuk idee voor 5 december.

Home > Winkelen > Surprise Ideeën

Schoen surprise maken?

Soms kan je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van leuke ideeën voor de feestdagen. Zo is het elk jaar weer lastig om een leuke surprise te bedenken! Wij helpen je graag met wat leuke schoen surprise ideeën. Ideaal voor diegenen die gek zijn van schoenen, of juist voor hen die wat beter mogen zorgen voor hun schoenen.

Een schoen surprise voor de sportieve ontvanger.

Heb jij lootjes getrokken, en heb jij juist die ene sportieveling getrokken? Dan zijn er veel leuke ideeën mogelijk. Zo kan je een voetbal maken, of een ander soort bal. Maar je kan natuurlijk ook een sportschoen maken! Misschien is een trofee leuk als schoen surprise? Het enige wat je nodig hebt is een oude sportschoen, twee rollen toiletpapier, een oude schoenendoos en een spuitbus met goudkleurig verf. Hier volgt een stappenplan:

 1. Maak de oude sportschoen schoon, je mag hiervoor een beetje wasmiddel gebruiken, want je gaat de schoen toch niet meer dragen. Let op: Normaal moet je schoenen absoluut niet met wasmiddel schoonmaken.
 2. Spuit de schoen goud met verf, doe dit laag voor laag in een goed geventileerde ruimte.
 3. Stop uw cadeau in de schoenendoos en pak de schoenendoos in met zwart pakpapier.
 4. Spuit de twee kartonnen toiletrollen zwart en kort er één in. Ongeveer 2 centimeter korter dan de andere.
 5. Knip de uiteinden van de kartonnen toiletrol open en plak deze vast op de doos en onder de schoen.
 6. Plak op de zijkant van de schoenendoos de "titel".
 7. Klaar!

(Foto Credit: Pinterest: community.kro.nl)

En wil je weten wat je dan perfect als cadeau kan geven in de schoenendoos? Wat dacht u van een mooie schoenpoets cadeauset. Ook verkopen wij cadeaubonnen en nog veel meer andere (onderhouds-) producten die perfect zijn als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan luxe herenriemen.

  *Deze velden zijn verplicht

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *