99 jaar ervaring

Professioneel slijpwerk

100% kwaliteitsgarantie

U zoekt een zaak waar u uw schaatsen professioneel kan laten slijpen in de buurt van Bussum? Een zaak waar alleen op een ambachtelijke wijze en met uitmuntende zorg wordt gewerkt? Bij Schoenmaker Boerhout/De Weert slijpen wij uw schaatsen uitsluitend aan de hand van deze werkwijzen en bieden wij u een uitmuntende service.

Schaatsen slijpen in Bussum, bij Boerhout/De Weert bent u aan het goede adres.

Door onze uitstekende reparatieservice kunnen wij diverse schaatsen van de allerbeste merken voor u repareren. Heeft u een paar klassiekers, of juist hele moderne schaatsen die wel een reparatie kunnen gebruiken nabij Bussum? Dan helpen wij u hier graag mee verder. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het slijpen van schaatsen of het repareren van stikwerk of gescheurd leder. Hierdoor staat u binnen de kortste keren weer in uw geliefde paar schaatsen op de schaatsbaan of een plas in de buurt!

Nieuwe en tweedehands schaatsen in de verkoop.

Ook voor de verkoop van nieuwe en tweedehands schaatsen slaagt u bij ons. U bent bij ons verzekerd van superscherpe schaatsen van kwaliteitsmerken met een topservice. Kom snel langs om jouw maat schaatsen te passen!

Laat uw schaatsen nauwkeurig en snel slijpen bij ons in Bussum.

Wij kijken ernaar uit om uw paar schaatsen met aandacht en precisie voor u weer klaar te maken. U kunt ons, indien u hierover vragen heeft, bellen via het nummer: 035 - 69 35 450. Zit u te twijfelen of u ze moet laten slijpen, of wilt u nieuwe aanschaffen? Daar helpen wij u daar graag mee verder bij Schoenmaker Boerhout/De Weert. De zaak is geopend van maandag tussen 12:00 uur en 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:30 uur tot 13:00 uur. Gaat u voor en uitmuntend geslepen schaatsen nabij Bussum?

 
 

*Deze velden zijn verplicht

Contact:

Huizerweg 116
1402AJ Bussum
T: 035 - 69 35 450
E: info@shoeprofessionals.nl