Paardrijlaarzen repareren

Paardrijlaarzen laten repareren? Kies voor de specialist in ruitersport.

Met ruim 35 jaar ervaring in de reparatie van sportartikelen hebben wij ook zeer veel ervaring met de reparaties van paardrijlaarzen, halsters, hoofdstellen, zadels en zadeldekens. Zowel voor reparaties als reiniging bent u bij ons aan het juiste adres omdat wij ook een stomerij-service bieden. Klanten in en om het Gooi kennen ons als een zeer vakkundige schoenmaker en lederreparatie specialist, maar ook van ver buiten deze regio benaderen klanten ons via WhatsApp voor reparaties van exclusieve schoenen. Zo hoeft u niet langs te komen in onze winkel en kunt u ook zorgeloos gebruik maken van onze reparaties op afstand service.

Wil jij vrijblijvend advies?

Voor advies kan je altijd een WhatsApp bericht sturen naar 06 49 85 39 43. Onze medewerkers voorzien je van professioneel en gedegen advies.

 

Stuur direct een WhatsApp-bericht.

Zijn de ritsen van uw paardrijlaarzen kapot?

Wanneer ritsen van uw paardrijlaarzen kapot zijn kan dit voor veel frustratie zorgen. Onze aanpak voor kapotte laarzen verschilt van die van anderen. Wij kijken niet alleen naar wat gerepareerd moet worden, maar we kijken ook naar de oorzaak. Wij repareren de rits en zorgen er ook voor dat deze rits later niet nog een keer kapot gaat door te kijken naar stiksels, voeringen en pasvorm van de laars. Zo heeft u een gerepareerde rijlaars die minder snel opnieuw kapot zal gaan!

 

Is uw paardrijlaars te strak?

We veranderen allemaal en daardoor verandert ook het pascomfort van onze rijlaarzen. Zo kan het gebeuren dat uw schoen te straks komt te zitten of dat de schacht van uw rijlaars niet meer goed zit. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kunnen het gedeelte van uw voet rekken met ons speciale vloeistof die leder makkelijker laat rekken zonder dat het scheurt. Ook bij rijlaarzen kunnen wij uw kuiten, de schacht van de laars, laten rekken. Wij controleren altijd het stikwerk en de rits van de laars en waar nodig verstevigen wij deze om zo zonder beschadigingen op te kunnen rekken.

 

Drukknopen of klitteband werkt niet meer?

Ook voor drukknopen en klitteband reparaties kunt u bij ons gerust langskomen. Dit is vaak een reparatie die eenvoudig is uit te voeren. Kom hiervoor langs in de winkel en als u op tijd bent kunnen we het misschien de zelfde dag al voor u klaar hebben. Vraag hier altijd naar aan onze medewerkers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shoe Care & Shoe Repair (@schoenmaker.boerhoutdeweert) op

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl