Barolo, uw persoonlijke Greve maatschoenen.

Greve maatschoenen

In samenwerking met speciaalzaken biedt Greve u de mogelijkheid om precies dìe schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen. U kiest zelf de combinatie van model, materiaal, zool en kleur. Uw initialen of speciale datum benadrukken die persoonlijke keuze.

 

Voor welke gelegenheid u ook kiest. u bent van één ding verzekerd: de ambachtelijk gemaakte kwaliteitsschoen inclusief bijpassende riem van Greve past helemaal bij u.

 

Deze Greve maatschoenen zijn gemaakt volgens de Greve Goodyear Flex methode, welke garant staat voor draagcomfort, souplesse en een lange levensduur.

Greve Maatschoenen worden op echt ambachtelijke wijze gemaakt

Uw Greve maatschoenen, jarenlang plezier en draagcomfort!

U ontvangt de Greve Barolo’s in een luxe doos, inclusief bijpassende riem, een extra paar veters en schoenlepel. Voor de optimale bescherming van de schoenen –thuis en op reis- zijn daar speciale, katoenen schoenzakjes en een verzorgende crème aan toegevoegd.

 

Voor uzelf of als een bijzonder cadeau: een gepersonaliseerd paar Greve schoenen om jarenlang met plezier te dragen.

 

De Barolo is verkrijgbaar als lage gesp- of veterschoen en als boot. Modern, wat klassieker of zelfs casual chique; de keuze is geheel aan u.

Greve Barolo Doos

Greve Barolo modellen monk double mond chelsea boot derby

Heeft u vragen?

Graag zien wij u in onze winkel verschijnen te Bussum, voor vragen kunt u ons bereiken op: 035 - 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

  * Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl