99 jaar ervaring

Ambachtelijk vakwerk

100% kwaliteitsgarantie

Laat uw gordijnen en dekbed professioneel stomen bij dé stomerij van Bussum: Shoeprofessionals. Al uw wasgoed wordt vakkundig gereinigd. Vlekken en nare geurtjes van bijvoorbeeld sigarettenrook en eten worden verwijderd. Door het stomen bij Shoeprofessionals in Bussum zien uw gordijnen en dekbed er weer uit als nieuw!

Laat uw dekbed en gordijnen stomen door een professional in Bussum

Overweegt u om uw grotere was, zoals een dekbed of gordijnen, niet te stomen, maar zelf te wassen in Bussum? Doe dat niet. U loopt het risico dat uw wasgoed kapotgaat of lelijk wordt. Daarnaast zijn de meeste wasmachines niet geschikt voor dergelijk textiel. Na het wassen moeten uw artikelen worden gedroogd, maar dit kan niet in de wasdroger. Heeft u dan wel ruimte voor uw lange gordijnen? Bespaar u zelf de moeite en laat uw dekbed en gordijnen voor lage kosten stomen bij onze stomerij in Bussum. U geeft alle artikelen af en binnen enkele werkdagen haalt u uw stralende en frisse textiel weer op. Eenvoudig én goedkoop.

Meer dan een stomerij

Naast het stomen van textiel als dekbedden of gordijnen bij onze zaak in Bussum kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie hiervan. Geef bij het afgeven van uw producten aan wat u wilt laten repareren en wij zorgen dat deze er weer als nieuw uitzien. Zijn uw schoenen kapot? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Voor dames hebben we een speciale pump-reparatie-service. Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op door te bellen naar 035 – 69 35 450.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl