Uw schoenen verdienen het beste.

Home > Diensten > Pumps Reparaties

Christian Louboutin, Gucci, Valentino, Jimmy Choo en veel meer...

Uw favoriete schoenen verdienen het allerbeste, daarom voeren wij ook een premium reparatie service uit aan uw schoenen. Een reparatie met extra zorg, zodat de karakteristieke eigenschappen van bijvoorbeeld de prachtige rode zool van Louboutin niet verloren gaat.

Premium reparatie bij een vakman

Christian Louboutin en de andere vooraanstaande fashion iconen raden aan dat u uw schoenen laat repareren bij een erkende vakman die de ambacht perfect onder de knie heeft. Met ons 99-jarig bestaan is de ambacht van vakman op vakman doorgegeven. Ondertussen zit onze schoenmaker al ruim 40 jaar in het vak en heeft hij honderden paren aan Louboutin, Gucci, Valentino en Jimmy Choo door zijn handen gehad, waarvan elke klant met een brede lach en tevredenheid onze winkel heeft verlaten.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw schoenen brengt ter reparatie zal u de mogelijkheid hebben uw wensen door te geven aan onze schoenmaker. Kiest u voor een handgeschilderde nieuwe zool in originele kleur, of gaat u voor onze speciaal ingekochte dunne rubbere zooltjes die perfect passen bij uw schoenen? Ook als u nog andere wensen heeft, bent u bij ons aan het geschikte adres voor een premium reparatie.

Kom langs in onze winkel 

Wij kijken ernaar uit om uw paar schoenen met liefde en aandacht te repareren. U kunt ons, indien u hierover vragen heeft, bellen via het nummer: 035 - 69 35 450. Ook bent u van harte welkom bij ons in de winkel, De zaak is geopend van maandag tussen 12:00 uur en 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:30 uur tot 13:00 uur. Gaat u voor en premium reparatie van uw geliefde pumps? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Ook interessant

Ambiorix Maatschoenen | Schoenreparaties Bussum | Greve Maatschoenen

Wil jij vrijblijvend advies?

Voor advies kan je altijd een WhatsApp bericht sturen naar 06 49 85 39 43. Onze medewerkers voorzien je van professioneel en gedegen advies.

 

Stuur direct een WhatsApp-bericht.

Contact:

Huizerweg 116
1402AJ Bussum
T: 035 - 69 35 450
E: info@shoeprofessionals.nl