Boerhout - de Weert gaat noodgedwongen stoppen

Beste klanten, buurtbewoners, collega's, familie, vrienden en bekenden,

 

Met spijt delen we mede dat na bijna 100 jaar Schoenmakerij Boerhout - de Weert, we genoodzaakt zijn een einde te maken aan deze periode.

 

Ronald, oftewel Ron, heeft afgelopen februari de diagnose vasculaire dementie gekregen. Na grondig onderzoek en vele gesprekken is gebleken dat zijn gezondheidssituatie sneller verslechtert dan aanvankelijk gedacht. We moeten helaas concluderen dat voortzetting van de winkel niet mogelijk is. De snelheid waarmee zijn toestand achteruitgaat, maakt het noodzakelijk om de winkel per 9 september aanstaande te sluiten.

 

Op zaterdag 9 september openen we voor de laatste keer de deuren om 09:00 uur en sluiten we om 13:00 uur. We proberen er een bijzondere dag van te maken met een speciale kraam en aantrekkelijke aanbiedingen.

 

Indien u een blijk van steun wilt geven aan onze schoenmaker, Ron, Linda en de kinderen, kunt u bijdragen aan een passend afscheidscadeau. Hoewel de toekomst onzeker is, is het duidelijk dat zijn gezondheidssituatie snel verslechtert. We koesteren elke herinnering en streven ernaar om in de komende tijd zoveel mogelijk nieuwe herinneringen te creƫren.

 

Na vele jaren hard werken en ondanks de uitdagingen die Ron, Linda en de kinderen met zijn gezondheid hebben moeten trotseren (tweemaal nierkanker, een tia in Spanje, nierfalen, donornier, aneurysma en nu deze diagnose), verdient hij een welverdiende vakantie. Een reis vol ontspanning, genot en het maken van nieuwe herinneringen... zolang het nog mogelijk is.

 

Bekijk onze gofundme

 

We willen u bij voorbaat hartelijk bedanken voor elke kleine attentie, bijdrage of simpelweg uw dankbaarheid.