Winkelhulp gezocht (oproepkracht)

Ben jij scholier en zoek je een bijbaan?

Wil jij die nieuwste iPhone? Of heb jij een tof paar schoenen gezien? Of ben je aan het sparen voor een te gekke reis? Kortom, heb jij extra geld nodig en kan je wel een bijbaantje gebruiken? Lees dan snel verder!

 

Wij zijn Shoe Professionals Boerhout - De Weert, een erkende meesterschoenmakerij in Bussum en omstreken wij zijn op zoek naar een oproepkracht die ons team kan versterken!

 

Een mooie bijbaan in Bussum!

Wat vertel jij op verjaardagen?

Je bent de duizendpoot, de manus van alles, de steun en toeverlaat van de schoenmaker. Jij bent basically de Robert Schoemacher (hoe verzin je het) van de schoenenindustrie! Gaten in schoenzolen, weggesleten hakken, suede schoenen die er uit zien als antieke tapijten uit Turkije, who cares? Dat is verleden tijd als die schoenen door jouw handen zijn geweest. Plastische chirurgie staat in de schaduw van de resultaten die jij samen met je team behaalt! Afgetrapte schoenen? No more! Jij geeft advies op reparatiegebied, en samen met je team zorg je ervoor dat de schoenen vaak al binnen 2-3 werkdagen weer er uitzien als of ze net aangeschaft zijn!

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Je wordt ingewerkt door een ervaren collega;
Krijgt begeleiding zodat jij uiteindelijk zelfverzekerd de klant te woord kan staan;
Een heel lekker salaris;
Koffie, en zo nu en dan gebak (als er weer eens iemand te laat is 😉 ).

 

Over ons:

Wij zijn bij ons in de winkel trots op de kwaliteit die we afleveren. Met onze winkel die dit jaar 100 jaar bestaat hebben wij natuurlijk een goede naam opgebouwd en wij doen er elke dag alles aan om deze waar te maken. Kwaliteit en klantvriendelijk staat bij ons dus centraal!

 

Daarnaast werk je in een lekkere ontspannen sfeer en ben jij vrij om jouw creatieve ideeën voor de winkel met ons te delen! Hoewel wij van een grap en ontspanning houden weten we ook wat hard werken is en zorgen wij ervoor dat onze klanten op tijd hun schoenen weer kunnen ophalen! Herken jij je hier ook in? Aarzel dan niet en kom langs bij ons in de winkel, of bel 035 - 69 35 450.