Schoenadvies op maat.
Gewoon via WhatsApp.

 

Vrijblijvend advies via WhatsApp

Bij Shoe Professionals Boerhout – De Weert in Bussum proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom komen wij vanaf maart 2018 met een nieuwe dienst. Vanaf maart kunt u namelijk ons om advies vragen over schoenreparaties via WhatsApp. Zo kunt u, wanneer u twijfelt over uw schoenen, contact opnemen met ons en dan geven wij zo snel mogelijk antwoord met een passend advies voor uw schoenen.

Hoe werkt advies van de schoenmaker via whatsapp?

Dat klinkt heel makkelijk, advies via whatsapp, maar hoe werkt het precies? Stel dat u een paar schoenen thuis heeft, we gaan even uit van herenschoenen, dan kunt u een foto sturen van de schoenen met daarbij de vraag die u heeft. Heeft u een specifieke vraag over de hakken? Zorg er dan voor dat u deze goed op de foto heeft, of wilt u liever dat wij alles controleren? Bekijk dan de foto’s hieronder en stuur soortgelijke foto’s naar ons via whatsapp. Zo zien wij de belangrijkste onderdelen van uw schoen, en kunnen wij u goede adviezen geven.

Wil jij vrijblijvend advies?

Voor advies kan je altijd een WhatsApp bericht sturen naar 06 49 85 39 43. Onze medewerkers voorzien je van professioneel en gedegen advies.

 

Stuur direct een WhatsApp-bericht.

Hoe snel krijg ik antwoord?

Wij streven ernaar om u altijd binnen een uur tijdens kantoortijden passend advies te geven, maar het kan zo zijn dat het door drukte iets langer duurt. Wij geven altijd advies vanuit onze winkel, en daarom worden de adviezen ook alleen gegeven tijdens onze openingstijden.

Kan ik ook in de winkel langskomen voor advies?

U bent natuurlijk meer dan welkom om bij ons langs te komen in de winkel voor advies. Zo kunnen wij u nog nauwkeuriger te woord staan en een betere inschatting maken van de reparaties die aan te raden zijn voor een optimaal draagcomfort. Want ook al zegt een foto meer dan duizend woorden, sommige schades zien we pas wanneer we uw schoenen vasthouden in de winkel.

Heeft u vragen?

Graag zien wij u in onze winkel verschijnen te Bussum, voor vragen kunt u ons bereiken op: 035 - 69 35 450. De zaak is geopend op maandag van 12:00 uur t/m 18:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag om 08:30 uur en sluiten we om 13:00 uur.

  *Deze velden zijn verplicht

  Contact:

  Huizerweg 116
  1402AJ Bussum
  T: 035 - 69 35 450
  E: info@shoeprofessionals.nl